Наличности +359 2 868 8005

Жилищно
строителство

 "БИГЛА III" ООД е водещата фирма за строителство на жилищни и бизнес сгради, която предлага целия спектър на услуги от концепцията до завършването на сградите. Компанията, преосмисля възможностите на пазара на недвижимите имоти, за да създаде предложения, които определят тенденциите и културните нагласи. 

 "БИГЛА III" ООД е изградила портфолио от архитектурно значими имоти, дълбоко свързани със София, в който се намират в емблематични жилищни квартали като Лозенец, Стрелбище и Изгрев. Безкомпромисният ангажимент за постигане на съвършенство и стремеж към нов стандарт в лукса, превръщат  "БИГЛА III" ООД в една от най-реномираните строителни компании в България. 

Под ръководството на основателя Борис Шалев и главения изпълнителен директор Красимир Шалев, стратегическия подход на фирмата съчетава изключителен пазарен нюх с дълбоко интуитивно разбиране на нуждите на клиентите. В резултат на това се създават проекти, които осигуряват изключителна стойност за инвеститорите, партньорите и жителите, които печелят награди в конкурси за жилищно строителство: 

- Годишни награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн Luxury Property Awards 2015  -  ЛУКСОЗНО ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО

- Годишни награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн на  VIP PROPERTY AWARDS - категория ЖИЛИЩНА СГРАДА ЗА 2011г.;

- Конкурс ФАСАДА НА ГОДИНАТА - категория НОВО СТРОИТЕЛСТВО - 2003г.;

- Национален конкурс СГРАДА НА ГОДИНАТА - 2005г.

Реставрационно
строителство

Строителна компания "БИГЛА III" ООД е лицензирана и с доказан опит в реставрацията и консервацията на паметници на културата.  Доказателство за професионализма на "БИГЛА III" ООД са множеството награди в сферата на строителството и архитектурата:

  • VIP PROPERTY AWARDS 2013 - за луксозно реновирано строителство, архитектура и дизайн на "Общински музей Гоце Делчев"
  • Награда за цялостен принос в архитектурата и строителството за 2012г.
  • Референции - препоръки за добро изпълнение.
Услуги