Наличности +359 2 868 8005

Верни на принципите си от 1991г

Започнахме, защото вярвахме, че най-добрият начин да предвидим бъдещето е да участваме в неговото изграждане с труд, идеи и находчивост.

1991

През 1991 г. Основахме “БИГЛА III” ООД с убеждението, че луксозно строителство, базирано на високи технологии и качествено изпълнение на всеки детайл, можем да направим страната ни по-красива. Започнахме като спринтьори, увлечени от динамиката на десетилетията. За изминалите години изградихме десетки жилищни и бизнес сгради. С времето целите ни станаха по-смели. Доказахме, че сме готови да реализираме Европейски проекти и стъпихме на международни пазари.

2003

Като естествен процес на развитие, през 2003 г., създадохме “БИГЛА КОНСУЛТ” ООД, за да разграничим строителната от инвестиционната дейност.

2011

Завършихме цялостния цикъл в сферата на строителството с основаването на “БИГЛА ТРАНС” ООД с дейност транспорт и стрителна механизация през 2011 г. Сега продължаваме като маратонци. Добрите управленски практики, внедрените стандарти и лидерството дават енергия на компанията, но това, което дава качество и класа е доверието. Ние умеем да приобщаваме членовете на екипа, а те от своя страна добавят стойност на модела семеен бизнес, който развиваме.

Продължаваме да следваме високи критерии за безкомпромисно качество, верни на принципите си, което е доказателство за сила, постоянство и устойчивост. Убедени сме, че мисията ни си заслужава. Вярваме, че сме изградили доверие в компаниите ни, като надеждни партньори с Почерк на професионалисти!

Борис Шалев /Основател/
Красимир Шалев /Съсобственик и управител/

Наше верую е, че корпоративният успех не е самоцел. Той носи удовлетворение, когато е споделен с общността и има социална стойност. Корпоративната ни история се измерва с нещата, които създаваме. Гордеем се, че сме строителен лидер, който с достойнство и самочувствие стои зад всеки изграден обект. Разнообразието и перфекционизмът на всеки наш проект създават професионалния ни имидж, подплатен с национални и международни награди.